هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی مالی و بیم سنجی

 | تاریخ ارسال: 1402/4/28 | 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، در کنفرانس مذکور جمعی از متخصصان تراز اول داخلی و بین‌المللی از دو بخش صنعت و دانشگاه در زمینه‌ مهندسی‌ مالی و بیم‌سنجی گرد هم می‌آیند تا به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل مرتبط با صنعت مالی بانک و بیمه در کشور بپردازند. همچنین در خلال برگزاری هشتمین کنفرانس برای افزایش سطح کیفی دانش ریاضیات مالی، مهندسی و مدیریت مالی، و بیم‌سنجی در ایران کارگاه‌های آموزشی برگزار می گردد.

اهداف کنفرانس شامل: بروزرسانی دانش محققان پژوهشگران و فعالان مرتبط با مهندسی مالی و بیم‌سنجی در ایران، ارتباط موثر میان حوزه‌های صنعت و دانشگاه خصوصا در درک مطالبات و چالش‌های صنعت از دانشگاه، معرفی نخبگان علمی کشور به موسسات مرتبط جهت استفاده در قالب استخدامی و یا مشاوره‌ای ،حمایت از فعالان این عرصه در داخل و خارج از کشور، تلاش برای ایجاد و استقرار پژوهشکده ریسک‌سنجی مالی و بیمه به شکل عام آن در کشور می باشد .

همچنین محورهای تخصصی هشتمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مالی و بیم‌سنجی به شرح ذیل می‌باشد:
۱- فناوری‌های نوین در علوم مالی و بیمه (فین‌تک اینشورتک زنجیره بلوکی، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین)
۲- بیمه‌های اتکایی روش‌های کمی‌سازی و مدیریت ریسک‌های فاجعه‌بار،
۳- آکچوئری و مدل‌سازی در بیمه‌های زندگی اجتماعی و تکافل،
۴- طراحی و مدل‌سازی و قیمت‌گذاری ابزار‌های نوین مالی،
۵-  کمی‌سازی در مهندسی مالی و مدیریت ریسک در موسسات مالی - بانکی،
۶- مدیریت یکپارچه ریسک و الزامات حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه.

در مراسم افتتاحیه این کنفرانس آقایان  دکتر کریم معاون اداری، مالی و توسعه منابع، دکتر دلنواز معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر ناطقی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی،  دکتر روح اللهی رئیس دانشکده علوم مالی، خانم دکتر دیانتی مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی، دکتر آریامنش معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه، دکتر قره‌خانی رئیس هیات مدیره بیمه اتکایی تهران رواک، دکتر آسا دبیر علمی کنفرانس و استاد دانشگاه اسکس در انگلستان، دکتر کاظمی دبیر اجرایی کنفرانس، دکتر یزدانیان معاون پژوهشی دانشکده علوم مالی و دبیر کارگاه‌ها و غیره حضور داشتند.

در ابتدای کنفرانس آقای دکتر هیربد آسا دبیر علمی کنفرانس عنوان کرد: در این کنفرانس ۵۴ سخنران حضور دارند که ۱۴ سخنران به‌صورت مدعو می باشند و از بین مقالات ارسالی ۳۰ مقاله پذیرش شده است .
ایشان افزود: ۴  کارگاه تخصصی با عناوین:
مبانی تحلیل متنی در مالی و اقتصاد،
آشنایی با یادگیری ماشین گرافی و کاربردهای مالی آن،
نقشه‌راه موفقیت متخصصین مالی در بازار مشتقه ایران،
ابر عمومی چیست؟
 درحاشیه کنفرانس برگزار می شود.

در ادامه آقای دکتر دلنواز معاون پژوهشی ضمن خیر مقدم به حاضرین و قدردانی از دانشکده علوم مالی پیشنهاد بورسیه صنعتی دانشجویان برای مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و استفاده از پتانسیل دانشگاه جهت ارتباط دانشگاه و صنعت را مطرح کرد.

ایشان گفت: در کشورهای توسعه‌یافته، ارتباط مستمر و پویای صنعت و دانشگاه سیکل مثبتی را به وجود آورده که از طریق آن، این دو نهاد به توسعه و رشد همدیگر کمک می‌کنند.

در پایان دکتر دلنواز اظهار امیدواری کرد:  با ارتباط خوب و دوطرفه دانشگاه‌ها و صنایع، شاهد پیشرفت روزافزون کشور عزیزمان در حوزه‌های صنعتی باشیم.

سپس آقای دکتر آریامنش به‌عنوان نماینده‌ی ریاست پژوهشکده بیمه گفت: هدف از برگزاری کنفرانس‌ها ایجاد فضای تبادل اطلاعات و افکار پژوهشگران و محققان در موضوعات مختلف علمی و پژوهشی است.
ایشان افزود: نقش صنعت بیمه در امنیت اجتماعی، مهار تورم، رشد و شکوفایی سرمایه‌گذاری و آسایش بسیار با اهمیت است.
دکتر آریامنش عنوان نمود: بیمه می‌تواند در بسیاری از بعدهای اقتصادی و اجتماعی تاثیرگذار و نقش آفرین باشد.
در پایان دکتر آریامنش اظهار داشت: تکامل صنعت بیمه یکی از نشانه‌های توسعه‌یافتگی کشور است و یکی از شاخص‌های مهم آن ضریب نفوذ بیمه می‌باشد که امید است با همت دانشگاهیان بتوانیم پژوهش‌های خوب و دانشورانه‌ای در حوزه صنعت بیمه ارائه دهیم.
سپس دکتر قره‌خانی توضیحاتی در خصوص وضعیت صنعت بیمه و چالش‌های بیمه‌ای ارائه و اظهار امیدواری کرد که با برگزاری این گونه کنفرانس‌ها شاهد پیشرفت علمی و پژوهشی در حوزه صنعت بیمه باشیم.
در ادامه دکتر یزدانیان معاون پژوهشی دانشکده علوم مالی گفت: باعث افتخار است این رویداد برای سومین بار متوالی در سطح بین المللی برگزار می شود.
ایشان افزود: دبیرخانه دائمی این کنفرانس از سال ۱۳۹۸ در دانشکده علوم مالی دانشگاه خوارزمی مستقر شده است.
دکتر یزدانیان  همچنین در خصوص ظرفیت‌های ایجاد شده در ذیل این کنفرانس با تمرکز بر ارتباط صنعت و دانشگاه، جهت تجهیز و توسعه فعالیت‌های موسسه تحقیقات مالی و آزمایشگاه کمی‌سازی ریسک آن در گروه ریاضیات مالی دانشگاه خوارزمی توضیحاتی ارائه نمود.

سپس برنامه با برگزاری پنل‌های تخصص ادامه یافت.

شایان ذکر است این کنفرانس روزهای ۲۸ و ۲۹ تیرماه ادامه دارد.




CAPTCHA

دفعات مشاهده: 3995 بار   |   دفعات چاپ: 151 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر